Kalastusalue

 

Seuraavat kartat näyttävät missä saa kalastaa ja missä on rauhoitetut alueet. Storhamnfjärden pohjoisessa ja Appelöfjärden etelässä.

     

Rauhoitetut alueet

Fladan lahdella on rauhoitettu alue joka on linjan Halkoluoto, Vedholmsgrynnan (Halkoluodonkarin) ja Furuskäretin itäpuolella eli Appelönlahden alue. Tällä vesialueella kaikki verkko- ja rysäkalastus on kielletty. Storhamnsviken on rauhoitettu kaikesta kalastuksesta. (Katso kartat)

Rajoitukset ja määräykset

Kiilinlahdella saa jäsenet kalastaa kahdella 30m verkoilla joissa silmäkoko 43mm. Sivuetäisyys 100m ja toisen verkon päästä 10m. Tarvittaessa hallitus voi kieltää kaiken kalastuksen Kiilinlahdella.

Fladanin- ja Löytynlahdella (etu- ja takalahti) verkkorivien etäisyys on oltava kesällä 50 m ja talvella 100 m.

Koko kalastusseuran vesialueella jäsenet saavat kalastaa kahdeksalla 30m verkoilla Valtion määräyksien mukaan ei jäsenet saavat kalastaa viidellä 30m verkoilla. Näitä verkkomääriä ei koske ammattikalastajia joilla on kaupallinen kalastuslupa.

Kaikki verkot täytyy merkata kalastajan nimellä ja puhelinnumerolla sekä talvella että kesällä. Verkot täytyy merkata kunnollisilla kohoilla tai lipuilla.

Katso eräluvat.fi